Hasta Yorumları

Sizlerde üstteki formu doldurarak yorumunuzu bırakabilirsiniz.

hasta yorum ikon

Betül Hanım ile ortodonti tedavi sürecim son derece memnuniyet vericiydi. Kendisi hem profesyonelliği hem de sıcakkanlı tavırlarıyla tedavi sürecimi çok daha rahat geçirmemi sağladı. Tellerimi bugün çıkardık ve sonuçlar beklediğiminde ötesindeydi! İlgisi, becerisi ve güler yüzlülüğü için kendisine çok teşekkür ederim. Herkese gönül rahatlığıyla Betül Hanım’ı tavsiye ederim.

Oğuzhan Gülseren
hasta yorum ikon

Betül hanım’a ortodonti tedavim için gitmiştim. Süreçte gerçekten çok ilgiliydi. Sonuçtan çok memnun kaldım teşekkür ediyorum.

Ayşe Erdem
hasta yorum ikon

Betül Hanım’a şeffaf plak tedavisi için gittim ve sonuçtan çok memnun kaldım. Tedavi sürecini adım adım anlattı ve her zaman yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Çağatay Kozan
hasta yorum ikon

Diş teli tedavisi için Betül Hocamla yollarımız karşılaşmasına çok sevindim. Tedavi sürecinde iletişim halinde oldu ve sonuç beklediğimdende iyiydi. Tekrar teşekkür ederim.

Zeynep Köksal
hasta yorum ikon

Benim için çok büyük bir problem olan diş bozukluklarım için Betül hocama gittim. Tedavi sürecim boyunca bana her adımda destek oldu ve sonuçtan çok mutlu kaldım.

Oğuz Yılmaz

Muayene, tedavi olmuş veya tedavisi devam eden hastalarımızdan gelen tüm yorumları, beğenileri ve eleştirileri aşağıdaki içeriklerden okuyabilirsiniz. Sizde görüşlerinizi bize formu doldurarak gönderebilirsiniz.

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.

Dr. Betül Nazlı Muştu Instagram hesabımızdan bizi takip edebilirsiniz.   |   Bizimle iletişime geçmek için lütfen tıklayınız.